Eva Sintenie

Freelancer

Wijninspirator

Webdesign

Events

 

Wijnbelevingen, webdesign en organiseren.

Divers & vol passie en enthousiasme!

Kom in contact info@evasintenie.nl

info@evasintenie.nl

+316 4760 5590

Over mij

Ik ben Eva Sintenie een energieke creator & organisator met een passie voor wijn, events en webdesign. Hiermee help ik anderen graag bij hun groei, ontwikkeling en plezier! Ik zet gemakkelijk ideeën om in concrete acties. Ik weet complexe projecten (events, vraagstukken) gestructureerd tot het gewenste resultaat te leiden.

Ik heb de afgelopen jaren bij zowel commerciële organisaties als voor maatschappelijk organisaties gewerkt zoals een stichting, universiteit & gemeente. Sinds 2019 ben ik zelfstandig ondernemer en zet ik al mijn opgedane kennis en ervaring in.

Met veel enthousiasme, creativiteit en plezier bereid ik projecten tot in de puntjes voor, zodat op het moment suprême alles op zijn plek valt. Heldere communicatie en een fijne samenwerking, dat is waar ik voor ga!

Webdesign

Jouw online visitekaartje!

Samen maken we een mooi design waar jij trots op bent! Ontwikkelen we een unieke basiswebsite passend bij jouw stijl en voorkeur. Waar je na de workshop “manage je website” zelf mee verder kunt.

Lees meer

Praktisch haalbaar, mooi en met veel plezier!

Dat is waar ik voor sta en wat ik jou wil bieden. Van grote events of wijnbelevingen of een online portfolio of visitekaartje.

Middels heldere communicatie en een professionele aanpak werken we samen aan een mooi resultaat waar iedereen blij van wordt.

Wijnbeleving & Inspiratie

Mijn passie voor wijn & plezier kun je terug vinden op onderstaande website. Jeu de Vino is een unieke wijnbeleving die je samen met vrienden/familie kunt ervaren. Middels Wijnvibes deel ik mijn kennis en de laatste trends over wijn op laagdrempelige manier met jou!

Wijnbeleving

Dé leukste wijnbeleving van de Benelux! Jeu de Vino is een interactieve wijnbeleving. Zintuigprikkelende spelrondes wisselen zich af met het proeven van heerlijke wijn, nieuwe kennis en veel plezier.

Online wijninspiratie

Vind je op www.wijnvibes.nl alle trends, events en wijnweetjes op één website.

 

Laten we samen kijken wat ik voor je kan betekenen!

Stuur me hieronder een bericht, mailen info@evasintenie.nl, bellen +316 4760 5590 en Whatsappen mag natuurlijk ook!

10 + 1 =

Eva Sintenie | info@evasintenie.nl | +316 4760 5590 | KvK 75939630